Tarieven

Nieuw bij ons?

Vragen beantwoorden en advies geven doen wij graag en een eerste afspraak is altijd gratis. Mochten wij echt dingen voor je gaan maken dan is ons uur tarief €60,-

Maatwerk offertes en fixed prices zijn natuurlijk altijd te bespreken!

In case of an website

Optie 1. Support on demand

Je hebt een website zelf in elkaar gezet, of door iemand laten bouwen… en dan gaan er opeens dingen niet meer of je wil wat anders en je komt er niet meer uit. Bij Creatosaurus helpen we je graag. We leren je graag hoe je het zelf op kan lossen maar heb je daar geen tijd voor of zin in, dan nemen we het graag uit handen. We brengen hiervoor alleen de gemaakte tijd in rekening en geven je uiteraard vooraf een inschatting van de tijd die we denken kwijt te zijn.

Kosten support on demand

  • De kosten zijn €15,- excl. btw per blok van een kwartier.
  • In een kwartier kunnen we bijvoorbeeld prima een aantal tekst aanpassingen voor je doen.

Optie 2. Servicecontract

Als ondernemer ben je al druk genoeg met het bijhouden van content voor je website en wil je liever niet zelf bezig zijn met technisch onderhoud. Met een onderhoud en servicecontract van Creatosaurus wordt het technisch beheer aan je website uit handen genomen. Plugins worden geupdate en regelmatig wordt er een backup van je website gemaakt.

Uit veiligheidsoogpunt is het belangrijk om je website regelmatig te updaten. Het is namelijk voor hackers en spammers vaak vrij simpel om een site plat te leggen.

Om het simpel te houden hanteert Creatosaurus maar 1 type servicecontract. Namelijk de basis. Hierbij doen wij 1 keer per kwartaal (of bij noodzakelijke updates zsm.)

  • WordPress Core Updates.
  • Plugin Updates.
  • 1 Back-up per kwartaal (of anders hangt af van je hostingpakket).

De kosten voor het basis servicecontract zijn €75,- excl. btw per jaar. En dit is ook exclusief domein en hosting.

** Let op. Wanneer je geen servicecontract afneemt bij websites die Creatosaurus heeft opgeleverd, heb je ook geen recht op een (snelle) oplossing bij storingen of defects. Creatosaurus hanteert dan het support on demand tarief zonder garantie op een oplossing.

In het geval van een video montage.

Wij kunnen je helpen bij het maken van een video. Films schieten en monteren doen wij graag. Omdat wij dit al heel lang doen beschikken wij ook nog over de juiste apparatuur om bijvoorbeeld DV Bandjes te Digitaliseren. Dit doen wij vanaf €15,- per DV tape. Vraag vrijbllijvend naar deze dienst.

 

 

en_GBEnglish